Businesscoach voor trainers

Selma Foeken liet door mij een videoportret maken voor op de website

Omdat ik het belangrijk vind dat de bezoekers van mijn website me goed kunnen leren kennen, wilde ik al heel lang een video op mijn website. Toch bleef ik het maken van deze video uitstellen. Ik wilde namelijk een professionele video (en wilde het daarom niet zelf doen), maar ik wilde ook geen standaard pitch zoals je veel op websites ziet.

Ik ben met Margreet in zee gegaan omdat zij iemand is die mensen in beeld kan brengen zoals ze zijn, waardoor je een hele mooie en authentieke video krijgt.

Wat heerlijk is aan de samenwerking met Margreet is dat je niets hoeft voor te bereiden! Ze neemt voor de camera een interview met je af en voor je het weet ben je de camera vergeten. Daarnaast had Margreet veel leuke ideeën voor sfeerbeelden die ook goed laten zien wie ik ben en hoe ik werk.

Ik ben super blij met het eindresultaat! Margreet heeft precies de kern uit het interview gehaald en de video laat goed zien wie ik ben. Bovendien is de video zo goed gemonteerd dat vrijwel iedereen de video helemaal afkijkt.

Dus wil je ook een video op je website die echt laat zien wie jij bent? Aarzel niet langer en laat Margreet een videoportret van je maken!

Selma Foeken, Businesscoach voor trainers 

Wil je de film van Selma zien? Neem dan eens een kijkje op mijn pagina Videoportretten

Businesspartner van Selma Foeken

Florien Versteegh liet door mij een videoportret maken voor op de website

Ik houd er niet van om gefilmd te worden en heb altijd het gevoel dat ik op video niet mezelf ben als ik de opnames terug zie. Ik zag daarom erg tegen het opnemen van het videoportret op. Ook omdat ik het gevoel had dat ik niets interessants te vertellen had. Ik was dan ook erg nerveus toen we het videoportret gingen opnemen.

Margreet stelde mij direct op mijn gemak en voor ik er erg in had waren we gezellig aan het kletsen en waren de opnames begonnen. Ik was de camera al snel vergeten en dankzij de vragen van Margreet bleek ik  genoeg te vertellen te hebben. We hebben heel veel gelachen en voor ik het wist zaten de opnames er al weer op.

Ik herken mezelf volledig in het videoportret dat Margreet van mij gemaakt heeft! Dat hoor ik ook van anderen. Ik ben dus heel blij met het eindresultaat en kan echt iedereen aanraden om met Margreet in zee te gaan. Je hoeft niets voor te bereiden, Margreet is een professional in haar manier van werken en ze is een kei in het kiezen van de juiste fragmenten waardoor je een hele mooie en authentieke video krijgt.

Florien Versteegh, Businesspartner van Selma Foeken 

Wil je de film van Florien zien? Neem dan eens een kijkje op mijn pagina Videoportretten

Trouwambtenaar

Ilse de Zwart deed bij mij een VIP arrangement

Margeet ontmoette ik begin 2014 toen zij sprak op een bijeenkomst met de titel: “mijn doorbraak in 2014”. Het verhaal van Margreet sprak mij gelijk aan. Daar waar zij over sprak was voor een deel gebaseerd op het boek: ‘The Why’ van Simon Sinek. Dat gaat over: ‘waarom doe ik de dingen die ik doe’. Die zin bleef na afloop sterk bij mij hangen.

Na een tijdje nam ik contact met Margreet op, omdat ik met de vraag: ‘waarom doe ik de dingen die ik doe’ aan de slag wilde. Ik heb namelijk twee werkgevers en twee verschillende functies. Als ik mijn hart volg, wil ik maar met één functie (trouwambtenaar) verder aan de slag en het allerliefst wil ik zelfstandig trouwambtenaar worden.

Maar op de een of andere manier lukte het me niet om die stap te zetten.  Door allerlei belemmerende overtuigingen had ik een ‘schop onder mijn kont’ nodig. Zo noemde ik het en zo voelde het ook. Door de klik die Margreet en ik hadden, voelde ik, dat zij mij deze spreekwoordelijke schop kon geven.

Margreet stelde een VIP arrangement voor mij samen, een arrangement waarvoor ik mijn rustige zomermaanden (& vakantie) voor kon gebruiken. Een arrangement waar ik tijd voor vrij kon maken en bestond uit 2-wekelijkse opdrachten, inspiratie en updates. Via mail, en in het begin en aan het einde van het arrangement zagen we elkaar fysiek.

Uit dit traject heb ik veel energie gehaald. Margreet gaf mij echt de duwtjes die ik nodig had. Door de vragen die Margreet mij stelde, de huiswerk opdrachten die ik kreeg én de inspirerende mails werd ik echt letterlijk aan het werk gezet om over bepaalde zaken goed, diep en concreet na te denken om de belemmerende overtuigingen weg te krijgen.
Margreet heeft mij op een leuke en ontspannende manier begeleid. Met die ‘schop onder de kont’ maar ook met veel positieve tijd en op een ontspannende manier. Margreet is een eerlijke vrouw die je goed aan het denken zet door de kritische vragen die ze stelt. Vragen waar veel positieve antwoorden uit komen waardoor je gaat stralen. Door haar creatieve ideeën, spoorde ze ook mijn creativiteit verder aan.

Ik zou Margreet zeker aanraden aan professionals die op professioneel gebied hun hart willen volgen. Die open staan voor feedback, met zichzelf aan de slag willen en daar ook tijd voor vrij kunnen en willen maken. Margreet daagt je uit, dat moet je zeker willen!

Ik gun iedereen een persoonlijke coach die bij je past, voor mij is dat Margreet. De investering is het mij meer dan waard geweest, in hele korte tijd heb ik reuzen sprongen gemaakt. Dat wat ik over mij zelf geleerd heb en mij daardoor veel energie geeft is eigenlijk onbetaalbaar.
Ilse de Zwart – trouwambtenaar

 

Heb jij ook iemand nodig die je helpt professioneel te zijn en je hart te volgen? Ik help jou in een VIP arrangement naar jezelf te kijken. En als je weet wie je bent en waar je passie ligt, kun je hiermee naar buiten!

Mail me gerust met je vragen. Uiteraard is dat vrijblijvend!

De Koepelschool

Jantine Houkes, directeur van de koepelschool liet een videoportret maken

Toen ik startte als directeur van de basisschool De Koepelschool, wilde ik mezelf een gezicht geven richting de docenten, en de ouders van kinderen die bij ons op school zitten. Ik wilde letterlijk zichtbaar worden. Mijn visie, passie en persoonlijkheid wilde ik laten zien en ik wilde daarbij origineel zijn, dus mezelf niet introduceren op de maandelijkse nieuwsbrief.

Daarom heb ik Margreet uitgenodigd om met mij in gesprek te gaan, zodat ze mijn verhaal als het ware “uit mij kon krijgen”, om vervolgens hier een video van te maken die ik op onze website kan gebruiken.

Ik vond het heel spannend, omdat ik opgenomen zou worden op video, omdat ik niets hoefde voor te bereiden en omdat ik me afvroeg of ik wel genoeg te vertellen zou hebben en of dat er dan ook uit zou komen.

Mijn angst bleek ongegrond. Ik heb ervaren dat het contact met Margreet snel op een vertrouwd niveau was en dat ze heel snel in staat is om de kern te pakken. Het eindproduct (de video) is heel treffend, bruikbaar en mooi geworden. Dat geeft me een gevoel van trots en dankbaarheid.

Ik heb ontdekt dat je mensen pas bereikt als je je visie zo kunt laten zien, dat het iets met mensen doet. En dan moet je dus iets van jezelf laten zien. Zo straalt het oprechtheid en vertrouwen uit. De manier waarop Margreet je helpt om jezelf zichtbaar te maken gaat niet op in de massa van sprekers, PowerPoint en mailverkeer. Het valt op, springt eruit. En daarbij heeft het mijzelf ook uitgedaagd om te komen tot de kern van mijn visie. Dus: dubbele winst.

Jantine Houkes, directeur van De Koepelschool

Au Vin

Peter Sitsen liet een videoportret door mij maken.

“Ik vind het fijn als mensen de mogelijkheid krijgen om de persoon achter een winkel of onderneming te leren kennen. Naar mijn idee is een persoonlijke benadering de beste benadering en de beste manier om klanten te binden. Het is bovendien iets wat in deze tijd van webwinkels een onderscheidend vermogen creëert.

Voor het filmen heb ik me eigenlijk niet voorbereid. Het hele proces ging als vanzelf, en ik denk ook dat dat het beste was. Zo kom je als ondernemer “naturel” en “echt” over. Margreet heeft daar ook enorm goed op ingespeeld met als resultaat een product dat heel eerlijk, spontaan en “echt” is. En daarom heel goed communiceert naar de uiteindelijke kijker.

Margreet heeft een hele fijne, ongedwongen werkwijze. Zoals hierboven gezegd, het hele proces was heel naturel en spontaan. Ondanks de camera voelde ik me op mijn gemak. Dat is een groot compliment naar de makers.

Ik heb het portet via de sociale media gedeeld met mijn volgers en vrienden, en ook staat het nog steeds op mijn website. Het is op mijn website een film op de thuispagina waardoor mensen die op mijn site komen direct kunnen kennis maken met de persoon achter de site en winkel.

Ik heb heel veel reacties gehad. Ook mensen op straat en in de winkel, zelfs de burgemeester, hebben mij aangesproken over het feit dat ze de film heel goed en leuk vonden. Niet alleen heel spontaan en naturel, maar ook heel professioneel gemaakt. Gewoon, maar toch bijzonder. Men herkende echt mij als persoon in de film, dus dat is enorm goed geportretteerd. Mensen waardeerden het om te zien wat mijn idee en gevoel bij mijn winkel is, iets dat je niet altijd kunt overbrengen als ze alleen even iets komen kopen. En dat vonden ze enorm leuk om te zien.

Margreet heeft uitstekende keuzes gemaakt bij het monteren van de film. Na het interview ging zij aan de slag en zo werd het portret een goede afspiegeling van mijzelf. De quotes die ze heeft gebruikt in de film waren goed gevonden en ik heb het gevoel dat ik mijn verhaal goed hebben kunnen vertellen met de film.

Margreet is een warm, sociaal en spontaan iemand, die je op je gemak stelt en een hele relaxte werkwijze heeft. Daardoor gaat het proces heel gemoedelijk en krijg je het beste resultaat.

De film is enorm veel bekeken en en heb er veel klanten door teruggezien in mijn winkel én ik heb veel nieuwe klanten in mijn winkel gehad. Het vergroot herkenbaarheid, het verlaagt de drempel en de gunfactor neemt toe.

Tegen andere ondernemers zou ik willen zeggen… zoek naar manieren om eerlijk, spontaan en “echt” over te komen. Presenteer jezelf als mens, niet alleen als ondernemer, zodat de klant het gevoel krijgt dat ze zaken doen met jou en niet met je bankrekening.

Margreet, onwijs bedankt voor deze film en dit portret. Iets om te bewaren en nog heel lang trots op te zijn!”

Peter Sitsen, eigenaar Au-Vin, Harderwijk

 

Wil je de film van Peter zien? Neem dan eens een kijkje op mijn pagina Videoportretten

De Authentieke Trainer

Marleen de Bruijn liet een videoportret door mij maken

Ik was op zoek naar een manier om (o.a. op mijn site) sneller ‘persoonlijk’ contact te kunnen maken met potentiële klanten. Ik wist wel dat een video dat eerder zou kunnen bereiken dan bijvoorbeeld alleen een foto met tekst. Maar met een camera op me gericht, ben ik mij vaak zo enorm bewust van die camera die draait, en daardoor van mijzelf, dat ik meer mijzelf aan het evalueren ben in plaats van dat ik gericht ben op de ander, de kijker, waarvoor mijn verhaal bedoeld is.

Het leek me vrij lastig: natuurlijk en ontspannen in contact zijn met de kijker, zonder dat ik echt samen met die ander ben. Daarbij hield het technische stuk wat er bij komt kijken mij ook tegen om aan de slag te gaan.

De aanpak van Margreet voelde daarom gelijk kloppend. Ik vond het erg fijn dat ik niets uit mijn hoofd mocht leren, niet na hoefde te denken over de perfecte zin en goede wijze woorden. Maar gewoon een fijn gesprek ging hebben met Margreet.

Het filmen was echt leuk! Het lukte me ook om er vol op te vertrouwen dat Margreet niet zou stoppen voordat ze dat had gehoord wat er echt toe doet. En Margreet kan dat als geen ander bij je naar boven halen en ziet je volledig. Dat wat je eigenlijk wil zeggen, wat je diep van binnen voelt, maar nog niet eerder zo helder uit je mond hebt gekregen.

Daarbij hebben zij en de cameraman een goed gevoel voor mooie beelden die precies aansluiten bij mij en bij wat ik vertelde. Ook hier werd volop tijd en –ik zou eigenlijk willen zeggen: liefde- in gestoken. Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat. Ik vond het tot mijn eigen verbazing totaal niet spannend om de video aan anderen te laten zien en online te zetten voor jan en alleman.

Omdat het gewoon volledig klopte voor mij. Ik heb veel prachtige reacties van zowel bekenden als onbekenden gekregen. “Dit is helemaal Marleen. 100% Marleen”, schreef een vriendin van mij. Iemand die ik niet kende schreef: “Wauw, ik ben onder de indruk. Ik heb het idee dat ik je echt leer kennen en ik ervaar openheid en authenticiteit.” Inmiddels is mijn video al meer dan 2000 keer bekeken in de afgelopen 5 maanden. Dat is elke week zo’n 95 keer.

En er komen mooie contacten uit; laatst ben ik bijvoorbeeld benaderd voor een interessant interview nadat ze mijn videoportret hadden gezien. En deelnemers voor mijn trainingen refereren er ook regelmatig aan.

Ze kunnen zo voorafgaand aan de training al een beetje kennis met mij maken. De video zorgt zo ook vooraf voor veiligheid en vertrouwdheid,  en dat is essentieel om echt te kunnen leren.

Wil je de film van Marleen zien? Neem dan eens een kijkje op mijn pagina Videoportretten