Geef het woord aan Margreet

Ben je op zoek naar een spreker op een netwerkbijeenkomst, een congres of een event? Geef het woord aan Margreet en zij komt graag spreken.Schermafbeelding 2015-04-22 om 12.26.17

 

 

Onderwerpen

Mogelijke onderwerpen waar je Margreet voor kunt vragen zijn:

  • Hoe onderscheidt jij je in de markt met zoveel ZZP’ers?
  •  Waarom pitchen tijdens netwerkbijeenkomsten niet werkt EN wat wel werkt.
  • Het belang van het kennen van het waarom van je bedrijf
  • Hoe je jouw klanten écht gaat zien

Een live talkshow op jouw evenement

Stel jezelf eens voor dat je tijdens je evenement je deelnemers aan het woord laat. Dat er een aantal bijvoorbeeld vertellen:

  • wat jouw evenement hen heeft opgeleverd
  • waarom ze er zijn
  • wat ze heel moeilijk vinden in de dagelijkse praktijk
  • wat hun persoonlijke verhaal is met het onderwerp van de dag

Mijn ervaring is dat het voor je evenement heel waardevol is om de deelnemers zelf aan het woord te laten. Zij zullen daardoor erg betrokken zijn en zichzelf en de anderen hiermee enorm inspireren.

Maar, we weten allemaal dat als je een groot evenement hebt georganiseerd, dat mensen in de zaal niet staan te springen om hun verhaal en public te vertellen. Daar hebben ze tenslotte niet op gerekend! Door mij met hen in gesprek te laten gaan, hoeven ze niets voor te bereiden, en vang ik hun verhaal als vanzelf. Dan heb je, zoals iemand in de zaal laatst zei: “Een live talkshow op het podium. Wat was dat inspirerend!”

Mail me gerust als je vragen hebt of eens met mij hierover van gedachten wilt wisselen.

Margreet geeft jou het woord op jouw eigen evenement

Er worden de laatste tijd veel evenementen georganiseerd. Een mooie ontwikkeling. Want evenementen zijn er om kennis over te dragen, om belangrijke zaken te delen en om te inspireren. De laatste jaren ben ik veel op evenementen geweest. De één nog groter en indrukwekkender dan de andere.

En, als ik dan achteraf met wat mensen om me heen napraatte, viel me altijd weer op dat een goed verhaal het meest blijft hangen. “Ja, de muziek was leuk, de lunch heel goed, maar toen zij haar verhaal vertelde, toen begreep ik pas echt dat ik……”

Dit wist je natuurlijk allang, maar een echt goed verhaal vertellen is nog niet zo makkelijk. Want, wat vertel je dan? Hoe vertel je het? En wat vertel je niet? Vaak een dilemma voor sprekers. Want ze willen wel graag dat hun boodschap blijft hangen.

Tijdens jouw evenement ga ik met jou in gesprek op het podium. Zo zet ik jou in de schijnwerpers en geef ik jou het woord. Op die manier hoef jij niet te veel na te denken en zorg ik ervoor dat jouw verhaal heel goed overkomt bij je publiek. Je zult daarmee inspireren en je publiek activeren.

Mail me gerust als je vragen hebt of eens met mij hierover van gedachten wilt wisselen.