Blog

Waar ik van droom + de eerste stap

Zoals je weet help ik ondernemers met zichtbaarder worden en één van de dingen die ik doe is videoportretten maken van hen. Videoportretten waarin ze zichzelf laten zien, zodat potentiële klanten alvast op de website kennis met hen en hun bedrijf kunnen maken. Voorbeelden daarvan kun je hier zien.

Een langgekoesterde droom van mij is om naast het werken voor ondernemers en bedrijven, mensen podium te geven die normaal hun verhaal niet kúnnen vertellen. 

Want, er zijn zoveel mensen die een prachtig verhaal hebben dat nooit naar buiten komt. Omdat ze niet weten welke mogelijkheden er zijn, of omdat ze nergens podium vinden (of krijgen!) om hun verhaal te kunnen doen.

In mijn leven heb ik heel veel verhalen gehoord van mensen. Soms tijdens 1-op-1 coaching sessies, soms op een verjaardag, tijdens mijn reizen en laatst nog met een taxichauffeur die zijn verhaal vertelde.

Regelmatig denk ik: “Wat zou het mooi zijn als al die verhalen door meer mensen gehoord zouden worden dan alleen door mij.” 

Nóg mooier zou het zijn als we meer verhalen zouden delen met elkaar. Weet je, ik denk dat we veel kunnen leren als we écht naar elkaars verhaal zouden luisteren.

Mijn droom realiseren. Hoe dan?

Ik wist nooit zo goed waar ik moest beginnen met het uitvoeren van deze droom. Tot ik nog niet zo lang geleden benaderd werd door een vrouw. Ze had mij ooit ergens horen spreken en wilde haar verhaal graag delen met mij. Ik maakte een afspraak en ze vertelde mij over haar zoon die 2 jaar geleden uit het leven was gestapt. En ze vertelde mij ook dat ze het zo miste dat er over gesproken werd. Dat ze het gevoel had gemeden te worden. En dat ze juist zo graag gezien wilde worden. 
Het werd een mooi en intens gesprek.

Videoportret van een onuitgesproken verhaal

Aan het eind van het gesprek vroeg ik haar of ze haar verhaal wilde delen met meerdere mensen.
En toen heb ik haar, impulsief als ik ben, gevraagd of ik een videoportret van haar mocht maken terwijl ze haar verhaal aan mij vertelt.
Inmiddels zijn de opnames geweest en kun je haar verhaal binnenkort op internet zien. In mijn volgende nieuwsbrief zal ik het videoportret delen. 

Mijn vraag aan jou

Het begin van het verwezenlijken van een droom dus. En ik voel me bevoorrecht.

Ik mag ondernemers en professionals helpen meer van zichzelf te laten zien, zodat ze zichtbaarder op de markt worden. En daarnaast zet ik me in om verhalen de wereld in te brengen die tot nu toe onuitgesproken zijn, maar die wel een podium verdienen.

Mijn vraag aan jou is nu: ben jij of ken jij iemand die een verhaal heeft dat nu onuitgesproken blijft, maar dat echt aan de wereld verteld moet worden? Neem contact met me op! Dan kunnen we samen bekijken of en hoe we dat kunnen doen.

Nog even dit

Wil jij zelf als ondernemer zichtbaarder worden? Wil je verhalen kunnen vertellen die goed zijn voor je bedrijf?

Vorige nieuwsbrief heb ik beloofd dat er een gratis online training aankomt die heet “Het échte geheim van zichtbaar zijn en zichtbaar blijven.” In de eerstvolgende mail die je van mij krijgt kun je die downloaden. Hierin zul je leren WAT je kunt laten zien, HOE je dat doet, en wat HET GEHEIM is van zichtbaar BLIJVEN.

Comments are closed